Forum

322 Billige Slovaki...
 
Notifications
Clear all
322 Billige Slovakia Fotballdrakter Zacher
322 Billige Slovakia Fotballdrakter Zacher
Group: Registered
Joined: 2021-12-19
New Member

About Me

Manchester United og Champions League -utfordrerne Juventus antas også å være opptatt av Jimenez, og verdsetter den frodige Mexico -spissen til rundt 54 millioner pund.

 

 

Wolves er ubeseiret i åtte kamper i topprunden, og vant fem ganger siden 2-1-nederlaget mot mester Liverpool 23. januar.

 

 

Kjøp Sveits Landslagsdrakt Nuno Espirito Santos side har ikke sluppet inn et Premier League -mål på nesten syv timers spill og er nå bare to poeng bak Chelsea på den siste kvalifiseringsplassen i Champions League.

 

 

Nykronede mester Liverpool har vært sterkt knyttet til 24 år gamle Traore, som har scoret seks mål og gitt 10 assists så langt denne sesongen.

 

 

Leander Dendonckers streik i andre halvdel ga Wanderers sin tredje seier på rad siden Premier League startet på nytt tidligere denne måneden med seier i Aston Villa.

 

 

 

 

Wideman Adama Traore og 18-målsscorer Raul Jimenez har gitt Premier League sitt mest produktive partnerskap med 10 mål mellom dem denne sesongen, og Cole vil at de skal fortsette sin utmerkede form på Molineux.

 

 

Joe Cole har fortalt Wolves 'stjernespillere å bli i klubben og ikke ta hensyn til rykter som knytter dem til andre klubber på slutten av sesongen.

 

 

 

 

 

 

###

 

 

Location

Occupation

Kjøp Sveits Landslagsdrakt
Social Networks
Member Activity
0
Forum Posts
0
Topics
0
Questions
0
Answers
0
Question Comments
0
Liked
0
Received Likes
0/10
Rating
0
Blog Posts
0
Blog Comments
Share:
Shopping Cart